Over mij

Renee van Daelen

Welkom bij Dametje van Daelen! Mijn naam is Renee van Daelen en ik ben verheugd om je te verwelkomen in mijn bloemenwinkel, waar mijn passie voor groen en kleur tot leven komt. Op 1 juli 2023 heb ik met trots de deuren van Dametje van Daelen geopend, en sindsdien is het mijn missie om jouw wereld te verrijken met de schoonheid van planten, bloemen, zijden bloemen, woonaccessoires en vazen.

Volg mij op Social Media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Mijn favoriete plant lelietje-van-dalen, een bloem die symbool staat voor bescheidenheid en elegantie, inspireerde de naam Dametje van Daelen. Net als deze plant, streef ik ernaar om een vleugje verfijning en schoonheid aan jouw leven toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een prachtig boeket om een speciale gelegenheid te vieren, een groene toevoeging aan je interieur, of een uniek cadeau, ik sta graag voor je klaar.

Ik geloof dat groen en kleur de kracht hebben om elke ruimte te transformeren, zowel binnen als buiten. In mijn winkel vind je een zorgvuldig samengestelde collectie die mijn passie voor de natuur en het verfraaien van leefruimtes weerspiegelt.

Ik nodig je van harte uit om Dametje van Daelen te bezoeken en samen met mij de schoonheid van bloemen en planten te ontdekken. Of je nu een ervaren plantenliefhebber bent of nieuwsgierig bent naar het toevoegen van meer groen aan je leven, ik sta altijd voor je klaar met deskundig advies en een glimlach. Samen kunnen we jouw ruimte omtoveren tot een oase van kleur en leven.

Bedankt dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten en je te helpen bij het creëren van een prachtige, groene wereld om je heen.

Met warme groeten,

Renee van Daelen
🌿🌼